Savitaipaleen aurinkosähkö ry

Savitaipale Solar Energy Association

Savitaipale Solar Regatta on yhdistyksemme päätapahtuma vuosittain. Tapahtuma järjestetään puhtaalla Kuolimo-järvellä, Savitaipaleella. TApahtumassa pyritään esittelemään uusia ympäristöinnovaatioita ja aurinkosähkön soveltamista vesikulkuneuvoissa.
tapahtumamme ei ole pelkästään "nuorien nerojen" kilpailu, vaan kaikenlaisen kekseliäisyyden näyttämö. Samalla yleisö tutustuu nykyaikaiseen, ympäristöystävälliseen teknologiaan. tällä saadaan aikaan ympäristöyställisiä ratkaisuja vesiliikenteessä pitkällä tähtäimellä.

 

tapahtumassa keskeisintä on oppilaitosyhteistyö ja nuorten opiskelijoiden kautta parhaiten yhteiskuntaan jalkautuva uusi teknologia. nuorista opiskelijoista saadaan uusia, innovatiivisia yrittäjiä ja työntekijöitä yhteiskuntaamme.
 
tapahtumaamme voivat osallistua kaikki veneenrakentamisesta kiinnostuneet. Puhtaudestaan kuuluisa Kuolimo-järvi, joka on osa Saimaan vesistöä,  on erinomainen paikka tapahtuman järjestämiseksi. vesistöjen suojelu on tapahtumamme yksi pääaiheista.

 

SOLAR REGAtTA 2020 järjestetään lauantaina 8.8.2020 ja solar regatta 2021 lauantaina 7.8.2021 JA solar regatta 2022,  6.-7.8.2022