gallery/ylalogo6_wpanel2_light_notxt_large

Savitaipaleen aurinkosähkö ry

Savitaipale Solar Energy Association

Savitaipale Solar Regatta tulee olemaan yhdistyksemme päätapahtuma vuosittain. Tapahtuma järjestetään puhtaalla Kuolimo-järvellä, Savitaipaleella. TApahtumassa pyritään esittelemään uusia ympäristöinnovaatioita ja aurinkosähkön soveltamista vesikulkuneuvoissa.
tapahtumamme ei ole pelkästään "nuorien nerojen" kilpailu, vaan kaikenlaisen kekseliäisyyden näyttämö. Samalla yleisö saa mielikuvan nykyaikaisesta, ympäristöystävällisestä teknologiasta. tällä saadaan toivottavasti aikaan ympäristöyställisiä ratkaisuja vesiliikenteessä pitkällä tähtäimellä.

 

tapahtumassa keskeisintä on oppilaitosyhteistyö ja nuorten opiskelijoiden kautta parhaiten yhteiskuntaan jalkautuva uusi teknologia. nuorista opiskelijoista saadaan uusia, innovatiivisia yrittäjiä ja työntekijöitä yhteiskuntaamme.
 
tapahtumaamme voivat osallistua kaikki veneenrakentamisesta kiinnostuneet. Puhtaudestaan kuuluisa Kuolimo-järvi, joka on osa Saimaan vesistöä,  on erinomainen paikka tapahtuman järjestämiseksi. vesistöjen suojelu on tapahtumamme yksi pääaiheista.

 

SOLAR REGAtTA 2020 järjestetään lauantaina 8.8.2020 ja solar regatta 2021 lauantaina 7.8.2021

Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto: Eurooppa investoi maaseutualueisiin.

gallery/Eulippu_maaseuturahasto
gallery/flag_yellow_high
gallery/Leader_Lansi-Saimaa
gallery/Leader_logo_rgb_EU_ISO